KAKO SE ZAŠČITITI?

vaMPIRJI

  1. SPOZNAJTE JIH, SEZNANITE SE Z NJIHOVO ZGODOVINO IN SE ZAVEDAJTE SVOJEGA CILJA

Če želite predvideti, kaj bodo storili, morate poznati njihovo preteklost, saj je velika verjetnost, da bodo enako odreagirali tudi v prihodnosti. Če boste brez trdnih dokazov v nasprotno predvidevali, da so se vampirji zaradi slabih izkušenj v preteklosti že naučili svoje lekcije in bodo od sedaj delovali drugače, boste verjetno  storili veliko napako. Kadar se soočate z vampirji, se morate vedno zavedati, kaj si v resnici želite doseči in zakaj. Če niste povsem prepričani, raje ne storite nič in najprej temeljito razmislite, dokler vam ne bo res jasno.

 

  1. PRIDOBITE ŠE DRUGE INFORMACIJE

Vampirji vas običajno poskušajo izolirati, da bi postali vaš edini vir informacij in bi poslušali zgolj njih. Karkoli vam rečejo, vedno preverite pri kakšnem od vaših dobrih prijateljev, še posebej v primeru, ko niste prepričani, da si takšno preverjanje res želite. Vampirji najbolje uspevajo v temi – ko pridejo njihove besede ali dejanja na plano, izgubijo svojo moč.

 

  1. BODITE POZORNI NA NJIHOVA DEJANJA, NE NA BESEDE

To, kar vampirji govorijo, je pogosto čisto nekaj drugega, kar v resnici počnejo. Da ne bi končali izpiti, se osredotočite zgolj na to, kar počnejo.

 

  1. POČNITE TO, ČESAR ONI NE DELAJO

Da bi jih premagali, morate stopiti na področja, kamor se oni bojijo iti. Vaša največja moč je v tem, da lahko počnete stvari, ki jih oni ne zmorejo.

 

  1. PREPOZNAJTE NJIHOVE HIPNOTIČNE STRATEGIJE

Vampirji so izkušeni hipnotizerji. Ko boste sposobni videti skozi dim in ogledala, bodo njihove iluzije izgubile precej svoje moči.

 

  1. IZBERITE SVOJE BITKE

Če želite postati omembe vreden borec proti vampirjem, se morate naučiti izbrati pomembne bitke in ostale povsem ignorirati. Še posebej se morate znati izogniti bitkam, ki jih ne morete zmagati.

 

  1. NAJ POGOJEVANJA OPRAVIJO SVOJE

Bistvo pogojevanja je pojem » če – potem«. Če nekdo stori določeno stvar, potem bodo sledile določene posledice. Edini način, da se čustveni vampirji lahko česa naučijo je, da so soočeni s posledicami svojih dejanj. Če vas kdaj zamika, da bi vampirja reševali pred njim samim, pomislite na to, kaj ga s tem učite o življenju in vsem ostalem.

 

  1. SVOJE BESEDE IZBIRAJTE TAKO PAZLJIVO KOT SVOJE BITKE

Če želite pri čustvenih vampirjih kaj doseči, potem morate vedno paziti kaj, kdaj in kako nekaj rečete.

 

  1. PREZRITE IZPADE

Če vampirji ne morejo doseči tistega, kar si želijo, imajo izpade. Uporabljajo cel arzenal različnih izbruhov, vse od prefinjenih čustvenih izsiljevanj, do grobih izpadov. Njihov edini namen je, da popustite. Ne storite tega.

 

10. BODITE ZAVESTNI SVOJIH OMEJITEV

Biti s čustvenim vampirjem zahteva veliko energije. Morda so tega vredni, morda niso. Vi ste tisti, ki lahko to presodite. Včasih je bolje, da zbežite stran ali pa da se že na samem začetku sploh ne vpletate.

Share Button
This entry was posted in Splošno. Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor